Το φροντιστήριο Πιστοποίηση TUV

Σήμα ποιότητας ΕΛΟΤ 1433/08

Σήμα ποιότητας ΕΛΟΤ 1433/08

ΕΛΟΤ 1433/08

Το πρώτο φροντιστήριο
μέλος της Ομοσπονδίας Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ) που έχει πιστοποιηθεί με σήμα ποιότητας συμφωνά με την τεχνική προδιαγραφή ΕΛΟΤ 1433/08.

Το φροντιστήριό μας συμμετέχει σε κάθε συλλογική δράση που θα συμβάλλει στην καλύτερη οργάνωση και λειτουργία του. Είναι μέλος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Χανίων καθώς και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φροντιστών με εκπροσώπησή του από τη συνιδιοκτήτρια Μαρία Γαλανάκη. Μάλιστα συμμετέχει στις εξετάσεις προσομοίωσης που διοργανώνει η ΟΕΦΕ κατά τη σχολική περίοδο Μάρτη – Απρίλη.

Το Σεπτέμβρη του 2010, έπειτα από δεκάμηνη προετοιμασία, ελέγχθηκε από τον αρμόδιο φορέα πιστοποίησης, την TUV AUSTRIA HELLAS, και βρέθηκε κατάλληλο για να φέρει το σήμα ποιότητας σύμφωνα με την τεχνική προδιαγραφή του ΕΛΟΤ 1433.

Οι 18 καθηγητές και οι συνεργάτες του φροντιστηρίου μας επιμορφώνονται από επιδοτούμενα εκπαιδευτικά σεμινάρια που διοργανώνει ο τοπικός σύλλογος φροντιστών σε συνεργασία με το τεχνικό επιμελητήριο της πόλης και με θέματα άλλοτε στη χρήση Η/Υ και άλλοτε ψυχολογίας εφήβων ή παιδαγωγικής άσκησης φιλολογικών μαθημάτων.